Opmerkingen tijdens onze werkzaamheden

Ik ben zo blij dat jullie me verhuisd hebben ,merkte een dame van 94 op... de bomen in de tuin maken zo'n mooi muzikaal geluid hier.

Ik wilde perse op de bovenste verdieping van het verzorgingshuis wonen.Dan ben ik nog dichter bij mijn 8 jaar geleden overleden man.

De betonnen voet van de staande kamerlamp was gebroken tijdens de verhuizing.De volgende dag een nieuwe voet er op gemaakt.Vraagt de dame na afloop wanneer de lamp aan het plafond wordt bevestigd.

Wilt u als eerste mijn stoel verhuizen.Ik wordt namelijk snel moe als ik aan verhuizen denk.Aldus een dame van 92.

Fantastisch om hierheen te verhuizen merkte een 89 jarige heer op.Er is hier 1x in de maand een klaverjasavond.

Wat een knap bedrijf zijn jullie toch.Alles past hier uitstekend in mijn nieuwe 2 kamer appartement.Dit betrof een verhuizing van een vrijstaande villa naar een aanleunwoninkje.

Ik heb een hekel aan de kleur groen.Behalve het groene gras ,zei de struisse dame van 88 in haar olijfgroene jurkje.

Kijk eens mam zei de zoon tegen zijn moeder.De verhuizers hebben zelfs de aardbeien geplukt voor u en zette het AH doosje op het aanrecht.Moeder barstte hierop spontaan in huilen uit.Wat lief wat lief vond ze.

Ik ben al 61 jaar met hem getrouwd en heb maar 2x een slippertje gehad in al die jaren.Hoorde ik vanuit de gang roepen.. 2x 2x je zal 2 schriften vol bedoelen zeker ..oeps.

Na een klein vervoersklusje werd er gevraagd of men een gebedje mocht opzeggen voor mij.Ik ben niet gelovig maar laat een ander wel in zijn/haar waarde,dus doe maar dan.Binnen 5 minuten was ik 3x gezegend.Toeval of niet.Bij 3 andere werkzaamheden die week werd ik door 3 verschillende dames een ENGEL genoemd.

Tijdens het flyeren sprak een man mij zeer ernstig kijkend aan.Kunt u mijn schoonmoeder niet naar tjielietjap verhuizen.Het begint al te wennen die schoonmoeder grapjes.

Voor een pasgescheiden moeder die gaat verhuizen wat spulletjes opgehaald bij een andere pasgescheiden moeder.die ook wil verhuizen.Tijdens de bespreking van de offerte bij 1 van hen ,zijn er (toevallig?) 2 andere net gescheiden moeders aanwezig.Nu mogen wij voor alle 4 de verhuizing doen.Nu wordt ik door de dames de "gescheiden vrouwen verhuizer "genoemd.

U hoeft niet alles mee te verhuizen hoor.Laat de schimmel op de kozijnen maar zitten.